La vila celebrarà dissabte els deu anys de l'associació UNESCO El Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:18
04/10/2017

El dissabte dia 7 d'octubre, des de les 12 fins a les 14 h, a la Sala Joan Comellas de l'Edifici Centre, s'hi celebraran i s'hi exposaran els deu anys d’existència de l’associació UNESCO El Masnou al municipi. L’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, la presidenta de la Federació Catalana d’Associacions i Clubs UNESCO, Dolors Reig, i la presidenta de l’Associació UNESCO El Masnou, Gisa Mohr, seran presents a l’acte, que comptarà amb la participació del director general de la UNESCO entre 1987 i 1999, Federico Mayor Zaragoza, que pronunciarà la conferència "Els valors fundacionals de la UNESCO, més necessaris que mai".

Al llarg del matí, Òscar Neira (saxo) i Gilles Estoppey (piano) faran una actuació musical per amenitzar la trobada, que finalitzarà amb un refrigeri per als assistents. L’acte està organitzat per l’Associació UNESCO El Masnou, i hi col·laboren l’Ajuntament del Masnou i l’Obra Social de La Caixa.

L'Associació UNESCO El Masnou es defineix com un grup de persones que es va unir per crear una organització sense ànim de lucre per treballar en el camp de l'educació, la ciència i la cultura. Aquesta entitat, que es va presentar públicament l'1 de desembre de 2007 a la Casa del Marquès, vol acostar la riquesa d'altres llengües i cultures a la nostra, tot defensant la identitat catalana en una societat cada vegada més plurilingüe i pluricultural. Les principals àrees de treball de l'entitat són els drets humans, l'educació per la pau, la diversitat lingüística i cultural, la interculturalitat i el patrimoni.

Poster celebració 10 anys UNESCO El Masnou
Poster celebració 10 anys UNESCO El Masnou