L'Ajuntament del Masnou, reconegut per la implantació de l'Administració digital a l'organització

Última revisió 07-09-2018 12:33
22/03/2018

En el marc del Congrés de Govern Digital, el Masnou ha estat reconegut entre els ajuntaments que han destacat en l'ús de les eines d'administració electrònica. Dels municipis d'entre 20.000 i 50.000 habitants, l'Ajuntament del Masnou ocupa el tercer lloc de la classificació, precedit pels ajuntaments de Manlleu i de Sant Feliu de Guíxols. La regidora de Serveis Generals, Sílvia Folch, va recollir el guardó el dimecres 21 de març al Centre de Cultura de Contemporània de Barcelona (CCCB).

Els Reconeixements d'Administració Electrònica, que s'organitzen en set categories d'acord amb el nombre d'habitants de cada ens, són uns guardons que entrega el Consorci d'Administració Oberta de Catalunya (AOC) i que premien els ajuntaments i consells comarcals que destaquen en la implantació de l'administració digital en les seves organitzacions. Els Reconeixements d'Administració Electrònica s'atorguen d'acord amb uns indicadors objectius que proposa l'AOC i analitzen els webs dels ens locals i l'ús dels serveis de l'AOC.

Amb les dades recollides, es crea el mapa d'administració electrònica, una iniciativa singular, tant a escala estatal com europea, que permet avaluar amb rigor el grau d'implantació i ús dels serveis públics digitals als ajuntaments catalans.