L'Ajuntament es reuneix amb els Serveis Territorials per garantir el dret a l'escolarització pública

Última revisió 24-07-2018 17:42
14/06/2018

Jaume Oliveras, alcalde del Masnou, i Sílvia Folch, regidora d’Ensenyament, han mantingut, aquest dijous 14 de juny, una reunió amb el recentment nomenat director dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental, Pere Masó, per buscar solucions a la manca de places d’escola pública al municipi, que afecta quatre famílies d’alumnes de P3 per al curs 2018-2019, i que també han assistit a la trobada.

Durant la reunió, els responsables de l’Ajuntament i les famílies que s’han quedat sense plaça pública assignada al poble, han plantejat la proposta d’obrir un grup addicional de P3 amb caràcter puntual per al curs vinent en una de les escoles públiques del Masnou. Des dels Serveis Territorials d’Ensenyament, s’han compromès a treballar per garantir-ne l’escolarització en un centre públic.

En paral·lel, l’Ajuntament, en defensa del dret de les famílies a l’escolarització pública, ha demanat durant la trobada la convocatòria de la Taula Mixta de Planificació Escolar per al curs 2019-2020. Aquesta taula servirà per mantenir reunions entre l’Ajuntament i el Servei Territorial del Departament d'Ensenyament i s'hi analitzarien i elaborarien propostes sobre les necessitats d’escolarització del municipi.