L'Ajuntament signa un conveni amb el Grup Bon Preu que afavorirà la contractació de persones residents al Masnou

Última revisió 24-07-2018 17:42
19/06/2018

L’Ajuntament del Masnou i el grup del sector de la distribució alimentària Bon Preu han signat, aquest dimarts 19 de juny, un conveni que permetrà que el Servei Local d’Ocupació col·labori amb l’empresa en el procés de selecció dels treballadors i treballadores que formaran part de l’equip del nou establiment Bonpreu que el grup obrirà al Masnou.

L’acord, signat entre Jaume Oliveras, alcalde del Masnou, i Robert Torres, cap del Departament de Persones de Bon Preu, facilita que el Servei Local d’Ocupació aporti candidatures de les persones inscrites a la seva borsa de treball, la majoria de les quals són residents al Masnou. Per tant, el Servei Local d’Ocupació participarà en el procés de selecció dels llocs de treball que s’ofereixin, també a través de la cessió de sales i espais per a la selecció i formació de les persones que treballaran al nou supermercat Bonpreu.

La majoria dels contractes seran indefinits. Es preveu que l’obertura d’aquest supermercat generi entre 35 i 40 nous llocs de feina, entre els quals hi ha els de personal de caixa i reposició, així com els de personal per a les seccions de frescos (peixateria, carnisseria, xarcuteria, fruiteria i fleca). Les persones interessades a participar-hi han de formar part de la base de dades de la Xarxa XALOC i, per fer-ho, cal adreçar-se al Servei Local d'Ocupació, ubicat a l’Edifici Centre (carrer d'Itàlia, 50, 1a planta).

El nou supermercat Bonpreu al Masnou s’obrirà a l’Illa Centre –l’espai comprès entre els carrers d’Itàlia, Flos i Calcat, Roger de Flor i Pintor Domènech i Farré. Tindrà una sala de vendes de 1.700 m² integrada a la planta semisoterrani de la promoció immobiliària de l’Illa Centre, que comptarà amb més de 200 habitatges nous i 35 locals comercials que combinaran comerç, serveis i restauració. L’establiment tindrà l'entrada pel carrer de Flos i Calcat, núm. 2, i, segons ha informat la promotora, l'obertura és prevista a final d’any, quan s’acabi el conjunt de les obres. És previst que la zona es converteixi en un espai comercial de referència tant per a la ciutadania del Masnou com per a la de la zona d'influència.

Sigantura del conveni entre l'Ajuntament del Masnou i el Grup Bon Preu.
Sigantura del conveni entre l'Ajuntament del Masnou i el Grup Bon Preu.