Les activitats no s'aturen el darrer dia de Festa Major

Última revisió 07-09-2018 14:18
02/07/2017

Àlbum de fotografies de la Festa Major 2017 ( s'anirà actualitzant diàriament)

La tradicional despertada pels carrers de la vila farà que els masnovins i masnovines es llevin ben d’hora per aprofitar l’última jornada de la Festa Major. Les primeres activitats, de caràcter esportiu, seran la XXVII Travessa al Port, el torneig interclubs de petanca, el de partides ràpides d’escacs i el Memorial Esteve & Josepo de bàsquet. A més, si us arriba una gustosa flaire de paella, que sapigueu que al Masnou Alt s’hi estaran elaborant paelles casolanes durant el concurs d’aquest plat que té l’arròs com a protagonista.

De 10 a 14 h a la plaça de Ramón y Cajal
Donació de sang

Els infants també podran acomiadar-se de la Festa Major de la millor manera: jugant i divertint-se amb les activitats infantils preparades per a aquest darrer dia. La festa infantil al carrer de Sant Rafael organitza un taller de cuina i un de maquillatge per a nens i nenes, a més d’una actuació especialment dedicada als més petits. L’escola d’arts escèniques La Teatral ha programat l’activitat Música en família, en què, a través de danses, cançons, jocs de falda i instruments musicals, els infants podran desenvolupar la seva imaginació i la seva creativitat. També, per als qui vulguin refrescar-se, la festa de l’escuma de la Colla de Diables utilitzarà pistoles d’aigua i la pols holly per omplir de color la jornada. A la tarda, arribarà una festa entorn de la música pop per als petits: el MasPop infantil. Primer, es podrà participar en els tallers a càrrec de Lleureka, on els menuts podran convertir-se en autèntiques estrelles del pop i, un cop caracteritzats, podran gaudir del concert Pop Per Xics.

El pop no serà l’únic gènere musical que sonarà aquest dia; també hi haurà una ballada de sardanes amb la Cobla Punt Cat, balls llatins amb Deyvis Menéndez i el concert de la Coral Xabec a l’església de Sant Pere, un dels actes emmarcats en el 150è aniversari del naixement del mestre Lluís Millet i Pagès.


Trobareu tota la informació sobre la Festa Major 2017 aquí.

Sardanes a la plaça d'Ocata
Sardanes a la plaça d'Ocata