Les escoles Ocata i Lluís Millet participen en el projecte "Cultura emprenedora a l'escola"

Última revisió 16-11-2018 08:53
14/11/2018

El 14 de novembre al matí, al Centre d’Empreses Casa del Marquès, l’alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, han donat la benvinguda a l’alumnat de 5è de primària de les escoles Ocata i Lluís Millet del Masnou, que participen en el programa “Cultura emprenedora a l'escola" (CuEmE). Els prop de 70 joves han visitat el Centre acompanyats pels responsables municipals.

Durant la jornada, cada classe s’ha constituït, simbòlicament, com a cooperativa i han fet la sol·licitud del seu CIF, que els ha estat lliurat al moment. Crafting Matxé és el nom de la cooperativa de l’Escola Ocata; Petit Mercat, la del grup A de l’Escola Lluís Millet; i MansMille”, la del grup B. Durant la visita al Centre d’Empreses, els nois i noies també han rebut un taller sobre imatge corporativa a càrrec de Wàncora, una de les empreses allotjades la Casa del Marquès.

Al llarg del curs escolar, el projecte versarà sobre la creació, organització, gestió i tancament d'una cooperativa de fabricació de productes artesans i, també, la venda d'aquests productes amb el suport de la comunitat educativa, l'Administració i altres agents socials del Masnou.