Les Jornades Enlaira't se centren en la gestió del factor humà

Última revisió 24-07-2018 17:42
30/05/2018

Inscripcions obertes a www.enlairat.cat

Els propers 6, 7 i 8 de juny secelebrarà la sisena edició d'Enlaira't, les jornades d'emprenedoria organitzades pels ajuntaments d'Alella, el Masnou, Teià i, enguany, a més, també per Montgat. Tres dies intensos dedicats a reflexionar sobre les noves tendències que transformaran les empreses del futur i que ajudaran els emprenedors i empresaris assistents a diferenciar-se de la competència des del talent, la innovació i l'experiència.

Al llarg d'aquests tres dies, les jornades estaran emmarcades dins el lema de les persones com a epicentre de l'activitat empresarial: des de l'apoderament intern fins a l'experiència del client en el procés de compra. El fundador de Gestmusic i productor de televisió Josep Maria Mainat serà l'encarregat de donar el tret de sortida a les jornades, el dimecres 6 de juny, amb una xerrada als jardins de l'Hotel Arrey d'Alella. En acabar, els assistents podran gaudir de l'entorn amb una copa de vi d'Alta Alella.

L'endemà al matí, la jornada de treball es caracteritzarà per apropar els assistents a casos d'èxit reals i es visitarà l'espai CREA de la Ciutat de l'Aigua, un espai de treball basat en la cocreació i la col·laboració. Allà, el professor de l'MBI de l'EUNCET Roc Fages impartirà un taller sobre la innovació en l'experiència del client. Hi  col·laboraran  Aigües de Barcelona i SOREA , plantejant reptes als assistents.

A la tarda, al Centre d'Empreses de la Casa del Marquès del Masnou, els tècnics de Promoció Econòmica dels quatre municipis organitzadors es posaran a disposició dels assistents per assessorar-los dels diferents avantatges i ajuts als quals es poden acollir.

Al vespre, es clourà la segona jornada amb una conversa entre Uriach i Som-hi Construcciones, dues empreses catalanes d'èxit que tenen integrades al seu ADN la seva aposta pel talent, la gestió de les persones i el treball en equip.

Finalment, el Mercat de Montgat serà l'emplaçament del tercer dia, on l'autor del llibre La empresa más feliz del mundo, David Tomás, aproparà les claus sobre la felicitat d'aquelles empreses que tenen un impacte positiu en la societat i en la vida de totes aquelles persones que hi treballen. En finalitzar, es clourà l'edició amb un pica-pica per a tots els assistents i participants.

Hereves de la iniciativa Alella Emprèn, sorgida al municipi l'any 2013, aquestes trobades gestionades per l’empresa Laboratori 8-85 per afavorir l'impuls de l'emprenedoria són gratuïtes, però requereixen inscripció prèvia. En trobareu més informació a la pàgina www.enlairat.cat.