L'Espai Escènic enceta temporada

Última revisió 07-09-2018 14:18
06/10/2017

La temporada d'octubre-desembre de l'Espai Escènic Ca n'Humet l'enceta, aquest cap de setmana, el GAT del Masnou, amb l'obra Company, que es representarà fins al 14 d'octubre. El seguirà el concert de la Jove Orquestra de Cambra del Masnou (JOCEM), el 15 d'octubre, i la programació mensual la tancaran els músics Josep Traver i Jaume Maristany, que, en aquesta ocasió, tenen com a convidada la cantant de jazz Laura Simó, el 21 d'octubre.

Company, del GAT

Els dies 6, 7, 8, 12, 13 i 14 d'octubre

Company és la historia d'un solter i cinc parelles casades d'amics seus. Aquests amics volen i busquen la manera que trobi una parella estable i posi seny a la seva vida. En un to de comèdia, apareixeran totes les pors, els recels i els anhels del protagonista, i també es dibuixarà un retrat del que poden suposar les diferents vides en parella, amb les coses positives i d'altres que potser no ho són tant. Company és una de les comèdies musicals més reconegudes i alabades de Broadway, guanyadora de set premis Tony (amb 14 nominacions).

Representacions: Divendres 6 d'octubre, a les 21.30 h / Dissabte 7 d'octubre, a les 21.30 h / Diumenge 8 d'octubre, a les 19 h / Dijous 12 d'octubre, a les 19 h / Divendres 13 d'octubre, a les 21.30 h / Dissabte 14 d'octubre, a les 21.30 h

Preu: 10 € / Venda d'entrades: reserves a gatentrades@gmail.com, al 608 491 336 (veu o Whatsapp) i una hora abans de cada espectacle a la taquilla.


Simfonia de joguines, JOCEM

Diumenge 15 d'octubre, a les 18 h

La Jove Orquestra de Cambra del Masnou oferirà, amb motiu dels actes commemoratius del 150è aniversari del naixement del mestre Lluís Millet i Pagès, la Simfonia de les joguines, un espectacle pedagògic interactiu, adreçat a infants d'edats compreses entre els 4 i els 12 anys i públic familiar en general, que vol explicar com es forma la música i què és una orquestra. En Wolfy, el director màgic, els durà a conèixer músiques com les tradicionals catalanes o La flauta màgica, de Mozart; Les quatre estacions, de Vivaldi; Canon, de Pachelbel; la Simfonia de les joguines, i, en aquesta ocasió, peces de Lluís Millet i Pagès.
Espectacle gratuït.


Traver-Maristany Quintet, amb Laura Simó

Dissabte 21 d'octubre, a les 20 h

Josep Traver (guitarra) i Jaume Maristany (saxo/flauta) tornen amb una nova producció exclusiva per a l'Espai Escènic Ca n'Humet. En aquesta ocasió, el duet convida la cantant Laura Simó, una de las millors veus del panorama jazzístic del nostre país, amb una extensa trajectòria professional, en la qual destaquen col·laboracions amb Tete Montoliu i Francesc Burrull, entre molts d'altres. Acompanyats per una base rítmica de luxe, formada per David Simó (bateria) i Pere Loewe (contrabaix), formen d'aquesta manera un quintet eclèctic molt interessant. Novament han preparat un repertori de jazz vocal i instrumental amb una formació inèdita per sorprendre el públic masnoví.

Preu: 10 € / Entrades: Anticipada a www.quedat.cat i a taquilla (una hora abans de l'espectacle)