L'Espai Escènic viu un cap de setmana de ritme i llegenda

Última revisió 07-05-2018 10:39
02/05/2018

Podeu veure la programació sencera i detallada clicant aquí.

L'Espai Escènic va acollir dues propostes ben diferents el darrer cap de setmana. D'una banda, dissabte, 28 d'abril, va tenir lloc l'espectacle There was a Fiesta! At Carnegie Hall i, de l'altra, diumenge, una sessió de teatre pensada per a un públic familiar sobre la llegenda del comte Arnau.

There was a Fiesta! At Carnegie Hall va explicar la història d'una parella de cantants de jazz oblidats als marges de la història musical del país que van estar a punt de triomfar en la indústria discogràfica nord-americana. Prenent com a fil conductor les cançons de l'únic concert que Patty Lemon i Martin Bennet van oferir al mític Carnegie Hall de Nova York l'any 1959, es va explicar la rocambolesca història d'aquesta parella, una cantant andalusa i un cantant català que es van conèixer a la Barcelona dels anys quaranta i que van acabar tenint un paper determinant en el desenvolupament de la música moderna.

Diumenge a la tarda va tenir lloc un muntatge que combinava actors, titelles i música en directe: El comte Arnau, de Teatre de l'Aurora, una història plena d'aventures, amor i tradició. Tres trobadors que recorren el país descobrint antigues històries van explicar, entre d'altres, la llegenda del comte Arnau.


Podeu veure la programació sencera i detallada clicant aquí.

Moment de l'espectacle "
Moment de l'espectacle "