L'esport omple la platja d'Ocata

Última revisió 05-08-2019 08:18
30/07/2019

Especialment a l'estiu, a més de prendre el sol i refrescar-se, el litoral masnoví ofereix un gran ventall de propostes esportives per practicar a l'aigua i, també, a la sorra. Aquest ha estat el cas del cap de setmana del 27 i 28 de juliol, durant el qual van tenir lloc dues competicions esportives: el torneig de vòlei platja a benefici de l'associació DISMA (dissabte) i el de rugbi platja (diumenge).

Per tretzè any, la platja d'Ocata va acollir la celebració del Torneig pro DISMA Vòlei Platja 2x2, una iniciativa benèfica i lúdica amb l'objectiu de recollir diners a través de les inscripcions per a DISMA, una entitat sense ànim de lucre formada per persones voluntàries que treballen pel benestar i la integració de persones amb disminució psíquica. Al llarg del dissabte 27, el torneig va comptar amb la participació de diverses parelles dividides en les categories femenina, masculina i mixta. 

D’altra banda, la previsió de mal temps va fer canviar de data el 26è Torneig de Rugby Platja, organitzat des del Club Rugby Alella. En comptes de dissabte, diumenge 28, prop de tres-cents jugadors de rugbi de vint equips diferents van participar en una nova edició de la competició de rugbi platja més antiga del territori català.

També per la previsió de tempestes, es van cancel·lar els dos itineraris "El Masnou, terra de mar" en anglès i francès previstos per a aquest cap de setmana.

Moment del torneig pro DISMA
Moment del torneig pro DISMA