Lliurats els vals de la campanya "Queda't" i els premis del concurs d'aparadors de Nadal

Última revisió 07-09-2018 14:18
12/01/2018

Ahir, dijous 11 de gener, la sala de plens de l'Ajuntament va acollir l'acte de lliurament dels deu vals per 300 euros de la campanya de promoció del comerç local "Queda't al Masnou". A canvi de demostrar la compra en tres establiments diferents, es podia obtenir la bossa reciclable nadalenca pròpia de la campanya “Queda’t al Masnou” i participar en el sorteig de deu vals de compra. En total, s’han repartit prop de 3.300 bosses. D'altra banda, també es van lliurar els premis del concurs d’aparadors de Nadal.

La regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, va donar la benvinguda als afortunats i afortunades i els va recordar que tenen fins al dia 28 de febrer per fer ús dels diners del val en comerços locals del Masnou. També va explicar la campanya “Queda’t al Masnou”, que és viva tot l’any per potenciar el comerç local. Les persones afortunades han estat: Joan Piñol Díaz, Josefa Benítez Blanco, Lali Matalí Puig, Maria Teresa Queralt Mitjans, Mari Carmen López Llena, Maria Mercè Padilla Martínez, Montse Garrofé Rius, Montserrat Izquierdo Pascual, Sonia González Fernández i Teresa Riera Ferrando.

Respecte als premis del concurs d’aparadors de Nadal, un total de 1.237 persones han fet saber quin era el seu preferit a través de la pàgina web municipal. En va resultar guanyador el Taller d'Arts Estel, amb 622 vots; seguit per La Teatral, amb 530 vots, i Sabateria Zamora, amb 85 vots. També van participar en el concurs l’Òptica El Masnou, Demiplié, Perruqueria Estil, AC Languages i Cal Tete. L’alcalde, Jaume Oliveras, va tancar l’acte felicitant a tothom i va mantenir una conversa amena amb els assistents durant la qual va explicar les novetats en el sector del comerç.


Vegeu l'àlbum de fotografies del lliurament dels premis.

Vegeu l'àlbum de fotografies dels aparadors participants.

Foto de grup del lliurament premis nadal i aparadors guanyadors nadal 2017
Foto de grup del lliurament premis nadal i aparadors guanyadors nadal 2017