Masnovins i masnovines es concentren davant l'Ajuntament en suport a les institucions catalanes

Última revisió 07-09-2018 14:18
20/09/2017

Dimecres 20 de setembre, a les 14 h, una representació de masnovins i masnovines s'ha concentrat davant l'Ajuntament després que l'Equip de Govern del consistori fes una convocatòria en suport a les institucions catalanes i en rebuig a les detencions ocorregudes avui relacionades amb la convocatòria del referèndum de l'1 d'octubre. La convocatòria ha estat organitzada per a tota aquella gent que no es podia desplaçar a Barcelona.

L'alcalde, Jaume Oliveras, juntament amb una part de l'Equip de Govern, s'ha desplaçat a Barcelona. La resta de l'Equip de Govern i altres membres del consistori s'han quedat al municipi per assistir a la convocatòria del Masnou, on els edils Sílvia Folch i Jordi Matas han pres la paraula per agrair l'assistència i han encoratjat la ciutadania a desplaçar-se per assistir, de manera pacífica, a les concentracions convocades a la gran ciutat en defensa de la democràcia de les institucions. Finalment, també han recordat el fet de poder votar com a signe de llibertat i democràcia.

El dia va anar avançant i, mentre part dels edils del consistori continuaven a Barcelona, a les 20 h del vespre, al Masnou, una manifestació espontània de ciutadans va tornar a omplir la porta de l’Ajuntament i, a les 22 h, pels carrers del municipi es va sentir el repicar de les cassoles en senyal de protesta.