Més de 250 escolars juguen al vòlei platja

Última revisió 24-07-2018 17:42
16/05/2018

Àlbum de fotografies de la jornada

La platja d'Ocata es va omplir, el 16 de maig al matí, de 254 alumnes de segon d'ESO de centres educatius de les poblacions del Masnou, Alella i Teià per gaudir d'una jornada de vòlei platja. El regidor d'Esports, Quim Fàbregas, i el president del Consell Esportiu del Maresme, Jordi Matas, també van assistir a la trobada.

Des de les 10 h fins a les 12 h, es van disputar diversos partits entre els joves jugadors i jugadores. Del Masnou, hi van participar l'Escola Escolàpies (58 alumnes) i l'Institut Mediterrània (90 alumnes). A més, l'alumnat de 4t d'ESO d'aquests centres educatius del municipi ha tingut el paper de dinamitzar l'activitat esportiva amb el suport dels mestres d'educació física.

La iniciativa és organitzada conjuntament entre els ajuntaments de totes tres poblacions amb la col·laboració del Consell Esportiu del Maresme i la Federació Catalana de Vòlei, amb l'objectiu de sensibilitzar la població més jove sobre l'epidèmia del sedentarisme i promoure l'activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones.