Més de 4000 persones gaudeixen del Ple de Riure

Última revisió 07-09-2018 14:18
24/07/2017

Vegeu l'àlbum de fotografies

Del 19 i el 22 de juliol, el Masnou ha gaudit de la vint-i-unena edició del Festival de Teatre Còmic del Masnou 'Ple de Riure'. Més de 4.000 espectadors han gaudit d’una dotzena d’espectacles que han omplert un any més de riure el nostre municipi.

El festival ha comptat amb els espectacles de Landry el rumbero, Els secrets de Mr. Stromboli, Cösmix i Balambambú, que van omplir les places de Ramon y Cajal, Marcel·lina de Monteys, Ocata i del Mercat Vell, on Trenatroman va ser l’encarregat de la dinamització. La petita carpa de circ de Los Galindos a Ca n’Humet amb el seu espectacle Maiurta ha captivat els espectadors que l’han visitat en les seves tres sessions del 19 al 21 de juliol. Cuerdo de Karl Stets, Chefs de Yllana i Humor i hòsties de Marc Martínez es van representar a l’Espai Escènic de Ca n’Humet del 19 al 21.

El dissabte 22 a la platja d’Ocata es va celebrar la jornada central del festival amb l’espectacle de la Compagnie de Cirque Kadavresky, molt aclamat pel públic, el lluït espectacle pirotècnic de la Companyia del Foc i les actuacions de Miguel Martín i Enrique San Francisco, espectacles presentats i amenitzats per Pep Plaza. Aquesta última jornada va sobrepassar les previsions de públic i això va impedir que alguns espectadors poguessin accedir al recinte per raons de seguretat i per garantir el bon funcionament dels espectacles.

Premi concurs aparadors Ple de Riure 2017En el marc del festival, també ha tingut lloc el concurs d’aparadors dedicat a l’esdeveniment, que ha comptat amb la participació de 5 establiments del municipi. Els finalistes han estat els aparadors de l’impremta 4Colors i la botiga infantil Coloraina, i el guanyador Perruqueria Estil, qui va rebre el premi de la mà de l’alcalde, Jaume Oliveras, acompanyat de la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, el divendres 21 a l’Espai Escènic, abans de l’espectacle de Mal Martínez.

Ple de riure 2017
Ple de riure 2017