Nadalem infantil: temps d'oci per als infants

Última revisió 02-01-2019 17:16
12/12/2018

Per als més petits, les festes de Nadal són un moment màgic i és especialment per a ells que s’ha preparat un reguitzell d'activitats nadalenques, perquè ens encomanin la il·lusió amb què viuen aquestes festes.

El Nadalem infantil inclou una programació variada, que clourà amb la visita dels carters reials i l’esperada Cavalcada de Reis, el dissabte 5 de gener. Algunes de les activitats tenen les places limitades i requereixen inscripció prèvia, que podeu fer a la part inferior d'aquesta pàgina.

PROGRAMACIÓ:

XIULA, EN CONCERT
23 de desembre a les 18 h a l’Espai Escènic Ca n’Humet

Dintríssim és el nom de la proposta estrella de la programació del Nadalem, el concert del grup Xiula en què els músics arriben esgotats dels seus viatges i decideixen iniciar l’aventura definitiva: un recorregut per l’interior del cos humà durant el qual podran descobrir alguns dels secrets i de les problemàtiques que s’amaguen en cadascun de nosaltres. Un viatge que no deixa de ser la metàfora d’un moment introspectiu que sembla més necessari que mai; aturar-se per respirar, tancar els ulls i mirar cap endins. Temes com l’alimentació saludable, l’excés de sucre en la nostra dieta o l’addicció a les pantalles es combinaran amb reflexions més profundes, com la necessitat d’aturar-se i respirar o com ens estimem els uns als altres. Melodies modernes i lletres crítiques en un espectacle interactiu per a tots els públics que, diuen, us pentinarà els txakres.

LA CITTÀ INFINITA 
27 i 28 de desembre a la Sala Joan Comellas (Edifici Centre)

Torna al Masnou aquesta performance lúdica, participativa i sostenible per a famílies amb infants a partir de 4 anys. La città infinita és un joc de construcció amb materials industrials reciclats, principalment de fusta, amb què els infants i les seves famílies col·laboren per aconseguir una nova idea de ciutat. 
L’activitat esdevé un espai que afavoreix el treball en grup i la participació d’infants i adults partint d’una mirada creativa cap a un concepte de ciutat sostenible.

PER NADAL, PUJA A ESCENA!
27 i 28 de desembre a Ca n’Humet

Tercera edició d’aquesta activitat adreçada a infants de cicle mitjà i superior de primària (entre 8 i 11 anys). A través del joc teatral i diferents tècniques d’improvisació, els infants juguen i inventen personatges, guions i històries. D’aquesta manera, treballen d’una manera lúdica i espontània la intel·ligència emocional mentre creen nous vincles amb companyes i companys d’escena.
L’activitat finalitzarà amb l’escenificació d’una breu peça teatral de què gaudiran els familiars dels participants.

#FLASHMOBNADALENCA
27 de desembre a les 13.15 h a Ca n’Humet

Com cada any, l’escola de dansa Estudi 15 us convida a gaudir de la #Flashmobnadalenca i us anima a compartir els vostres vídeos i fotos a la xarxa social Instagram.

CAL TITELLA: ESPAI LÚDIC I DE CREACIÓ AMB TITELLES
27 i 28 de desembre a Ca n’Humet

Cal Titella, a càrrec de Galiot Teatre, és una gran instal·lació formada per diferents teatrets i tècniques de manipulació pensat principalment per a infants i públic familiar.
Els infants descobriran des del darrere de cadascun dels teatrets i instal·lacions de gran format, construïts amb fusta i de manera artesana, com es manipula un titella i crearan amb la imaginació històries ben diverses.

UN PETIT UNIVERS
2 i 3 de gener a Ca n’Humet

Adreçat a infants a partir de 4 anys, en aquesta activitat manual es farà una part de l’univers (planetes, estels, satèl·lits, coets...), fins a crear un petit univers dins del Masnou.
L’activitat es durà a terme en dues sessions. En la primera, les famílies crearan els materials, i en la segona, es podrà veure el petit univers creat entre tots els participants.

JUMPING CLAY
3 de gener a Ca n’Humet

Taller de modelatge amb jumping clay on es podrà crear un divertit Minion rei mag o un pingüí esquiador. Jumping clay és el nom d’una argila de colors que s’asseca a l’aire, molt fàcil de manipular i amb la qual s’obtenen resultats sorprenents. S’adreça a infants entre els 6 i els 12 anys.


 

El grup Xiula actuarà a l'Espai Escènic
El grup Xiula actuarà a l'Espai Escènic