Nova edició de la Setmana de l'Educació i l'Esport

Última revisió 07-05-2018 10:30
09/04/2018

Entre el 9 i el 13 d'abril té lloc una nova edició de la Setmana de l'Educació i l'Esport, en què participen més de mil escolars del municipi. Durant aquests dies, al Complex Esportiu, als dos camps d’esports i a la platja, s’hi practicarà rugbi, tennis, bàdminton i orientació.

Totes les escoles i instituts del municipi participen en aquestes jornades. En total, 506 alumnes jugaran a rugbi; 198, a tennis; 270, a bàdminton, i 266 practicaran orientació. També, s'ha cedit material esportiu als centres educatius perquè els alumnes que no participin en cap dels quatre esports que s'ofereixen fora del centre puguin practicar jocs que comportin activitat física. S’ha cedit material per jugar a tennis de taula, d’iniciació a l’atletisme, xanques i cadires de rodes, entre d'altres. 

Aquesta Setmana és una iniciativa organitzada per l'Ajuntament del Masnou i la Mesa de Professors d'Educació Física del Masnou (formada per professors i professores dels centres escolars del municipi), amb l'objectiu de difondre i ressaltar els valors educatius que es poden transmetre a infants i joves per mitjà de l'esport, així com a persones de qualsevol edat.