Oberta la convocatòria de subvencions per a empreses i comerços del Masnou

Última revisió 19-09-2018 12:23
19/09/2018

El 18 de setembre, el Centre d’Empreses Casa del Marquès va acollir l’acte de presentació de la convocatòria 2018 de subvencions per al foment de l’economia local, la consolidació del teixit productiu i l’impuls del mercat de treball. La presentació de sol·licituds finalitzarà el 18 d’octubre i s’hi podran acollir els negocis amb activitat al terme municipal del Masnou. 

La regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, va donar la benvinguda a gairebé la cinquantena de persones que hi van assistir, i va presentar les línies de subvencions convocades (inversions en locals, creació d’ocupació i promoció comercial i digitalització) que els tècnics municipals van desenvolupar durant la jornada. 

A més de la informació relativa a aquesta convocatòria, es va donar a conèixer la nova edició del Premi d’Emprenedoria @elmasnou_jove i un avanç de les properes actuacions que es duran a terme des de la regidoria.

Per a més informació:

  • Contacteu amb el Centre d'empreses Casa del Marquès
  • Accediu a la sol.licitud de subvenció pel foment de l'economia local, la consolidació del teixit productiu i l'impuls del mercat de treball per empreses del municipi