Obertes les inscripcions al Grup de Suport Emocional i Ajuda per a persones cuidadores

Última revisió 24-07-2018 17:42
05/07/2018

La Regidoria d’Acció Social ha obert les inscripcions per participar en la propera edició del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) per a persones cuidadores no professionals. Les places són limitades. Per apuntar-s’hi, cal trucar al 93 557 18 00 o escriure un correu a l’adreça electrònica ebasp@elmasnou.cat.

S’organitzen un total de deu trobades, dirigides per una psicòloga de la Fundació Hospital. La primera tindrà lloc el 15 d’octubre i la darrera, el 17 de desembre. Totes tindran lloc entre les 10.30 i les 12 hores.

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua és un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. No és un curs de formació. Els objectius del grup són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès. Aquesta serà la vuitena edició d’una iniciativa que organitzen braç a braç l’Ajuntament del Masnou i la Diputació de Barcelona.