Obertes les inscripcions al Nadalem Infantil

Última revisió 07-09-2018 14:18
13/12/2017

Podeu fer la vostra inscripció clicant aquí

Els dies 27, 28 i 29 de desembre tindran lloc diferents activitats emmarcades dins del Nadalem Infantil per gaudir de les vacances de Nadal amb la família. Entre tot el que s'ha programat, destaca l'activitat Prohibit no tocar!, un espai de joc sensorial tot blanc, dedicat a l'experiència d'interacció amb la llum per als més petits: cubs lluminosos, taules de llum i experimentació, materials i objectes inusuals per jugar amb llum, colors, transparències, textures i sons. L'activitat, dinamitzada en diverses sessions de matí i tarda, tindrà lloc el dia 28 a la Sala Joan Comellas de l'Edifici Centre.

Una altra activitat que destaca de la programació és la del divendres 28, a les 17 h, a la Biblioteca Joan Coromines, quan es presentarà el projecte literari "Cap nen/a sense conte", de l'Associació Educativa TBCLASS, a càrrec del seu autor, Antoni Argent. L'objectiu d'aquest projecte, en què col·labora l'Ajuntament des d'aquest any 2017, és el foment de la lectura, l'hàbit lector i la creativitat entre els més petits.

Qui s'animi a fer teatre ho podrà fer de la mà de dos grans actors catalans: Eva de Luis i Miquel Sitjar, que oferiran els tallers Per Nadal, puja a escena!, adreçats a infants de 5è i 6è de primària (els dies 27 i 28, de 17 a 19 h, a la sala polivalent de La Barqueta) i de 3r i 4t de primària (els dies 28 i 29, a la segona planta de Can Malet, d'11 a 13 h).

A més, a la Lleureteka, una activitat familiar a Ca n'Humet que s'estendrà els tres dies del Nadalem Infantil en diferents sessions de matí, hi trobareu diferents racons dinamitzats per gaudir d'una bona estona de joc. I també, el darrer dia del Nadalem Infantil hi haurà un taller de jumpling clay, modelatge de figures nadalenques, adreçat a infants de sis a dotze anys, a la sala polivalent de La Barqueta.