Parquet per a la pista del Complex Esportiu Municipal

Última revisió 07-08-2018 08:05
06/08/2018

Cartell: Inauguració pista esportiva amb Ricky Rubio.Dilluns, 6 d’agost, s’han iniciat les obres que permetran el canvi del paviment de la pista del Complex Esportiu actual per parquet. Un cop finalitzin, la pista esportiva, que durà el nom de Ricky Rubio, serà inaugurada el 8 de setembre, acte que comptarà amb la presència d'aquest reconegut basquetbolista masnoví.

L’actuació té una duració prevista de dues setmanes i és possible gràcies al conveni de col·laboració de l’Ajuntament amb la Ricky Rubio Foundation, que va donar 90.000 euros per substituir la superfície sintètica de linòleum actual (d’uns 1.250 m²) per parquet flotant. La intervenció permetrà una millora qualitativa en la promoció esportiva del bàsquet i, alhora, una utilització variada i múltiple de la pista per als esports que habitualment s’hi practiquen.

A més de Ricky Rubio, a la inauguració de la pista esportiva que durà el seu nom hi assistirà el president de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa i Busquets. L’acte, que compta amb la col·laboració de l’entitat El Masnou Basquetbol, serà el dissabte 8 de setembre, a les 19 h, al Complex Esportiu.


Millora de les instal·lacions del Complex

Mentre estan en marxa les obres de construcció del nou pavelló esportiu, s’està duent a terme la reforma de l'actual i, a més de la instal·lació de parquet, també han començat, a primers d’agost, les obres relatives a la platja de la piscina –s’anomena així l’espai que hi ha al voltant de la piscina. D'altra banda, a mitjans de mes, s’enderrocaran els vestidors per renovar-los.

Pel que fa a la platja de la piscina, s’hi estan arranjant les filtracions de tot el perímetre. Per dur a terme aquesta intervenció ha calgut buidar la piscina i, tot i que és preveu omplir-la de nou a mitjans d’agost, un cop fetes les reparacions, no s’hi podrà accedir fins a primers de setembre, ja que caldrà realitzar un procés que inclou el tractament i l’escalfament de l’aigua. El cost d’aquesta actuació és de prop de 9.400 euros (IVA inclòs). Quant als vestidors per a les persones usuàries de l’equipament, es modificaran els existents per convertir-los en dos de dimensions més grans que els actuals i s'hi incorporaran dutxes noves a cada un. L’obra té un cost aproximat de 48.000 euros (IVA inclòs) i es preveu que tingui una durada de dos mesos. 

Comença la instal·lació de parquet flotant a la pista esportiva
Comença la instal·lació de parquet flotant a la pista esportiva