Prop de 50.000 euros per a actuacions de manteniment als edificis municipals

Última revisió 07-09-2018 14:18
06/02/2018

Durant els mesos de gener i febrer, l’Ajuntament està duent a terme treballs de manteniment en diferents equipaments públics del municipi per actualitzar-ne les instal·lacions i fer-hi els arranjaments necessaris. En total hi ha invertit 49.499,61 euros, IVA inclòs.

D’una banda, s’han fet millores en l’eficiència energètica d’alguns edificis per reduir-ne el consum elèctric: s’ha instal·lat una bateria de condensadors a Can Malet, s’han substituït els llums i s’han instal·lat detectors de presència als lavabos de la tercera planta de l’Edifici Centre, i també s’han substituït els focus i s’han instal·lat detectors de presència al magatzem de la nau de Manteniment.

D’altra banda, s’estan duent a terme reparacions de filtracions, com les del pati de la terrassa dels més petits de l’Escola Lluís Millet (per poder-ho fer s'han hagut de desmuntar els jocs infantils que hi havia instal·lats) o les del mur de la plaça de l'Església.

obres manteniment carrer sevilla - aparcament

Altres actuacions han estat per millorar qüestions més concretes: s’ha obert una porta a l'arxiu de la primera planta a l’Edifici Centre, s’ha substituït una placa del sostre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana per facilitar les revisions de l'aparell de climatització a l’Edifici de Roger de Flor, i s’han fet reparacions a les finestres de la planta baixa de l’Escola Ferrer i Guàrdia (en aquest cas, les actuacions s’han dut a terme per motius de seguretat).

Finalment, s’han dut a terme millores a la via pública: s’ha fet una obertura en un mur de formigó per donar pas als vianants que van de l’aparcament al carrer de Sevilla i s'ha retirat una tanca informativa que hi ha al darrere de l'Edifici Centre.

Obres manteniment gener 2018
Obres manteniment gener 2018