Signats els convenis amb diverses entitats

Última revisió 07-09-2018 14:17
27/04/2017

Durant la darrera quinzena d'aquest mes d'abril, l'Ajuntament ha signat convenis de col·laboració amb les diverses entitats del municipi. En aquest cas, les associacions que rebran l'ajut municipal per poder a dur a terme la seva activitat s'emmarca en les àrees de Cultura, Ensenyament i Salut Pública.

Signatura de convenis de culturaEl primer a signar-se va ser en matèria de protecció dels animals, el 20 d'abril, amb l'Associació de Defensa dels Animals del Masnou (ADAM), que gestiona la protectora d'animals del municipi. En concret, ADAM rebrà 19.000 euros per a la recollida, l'acolliment i el foment de l'adopció dels gossos abandonats o perduts en el terme municipal del Masnou, per la realització de campanyes de sensibilització de la tinença d'animals, i per la localització de les persones propietàries dels animals recollits, durant l'any 2017.

Signatura de convenis d'ensenyament El 26 d’abril, es van concentrar les signatures dels convenis relacionades amb diferents entitats culturals de la vila. En concret: l’Associació Blancdeguix, Agrupació Sardanista, Akonga, Cor Scandicus, Associació UNESCO del Masnou i Colla de Geganters. Per a l’acció cultural es destinen un total de 55.000 euros. Per últim, el dia 27 s’han signat els convenis d’ensenyament amb els centres i entitats educatives, de suport al desenvolupament d’activitats escolars i educatives diverses: Institut Mediterrània, Escolàpies, Escola Lluís Millet, Escola Marinada, Escola Ocata, Escola Rosa Sensat i Escola Ferrer i Guàrdia. 58.500 euros, és la quantia destinada al suport en forma d’ajuts a activitats escolars i educatives. Durant la primera quinzena de maig es materialitzarà la signatura de la resta de convenis previstos en aquestes tres àrees, i que per motius d’agenda no s’han pogut encara materialitzar, amb: l’Associació Fotogràfica El Masnou i amb diferents centre educatius: Institut Maremar, Escola Sagrada Família, Escola Bergantí i l’Aula d’Extensió Universitària del Masnou.

En resum, els convenis signats en aquesta ocasió per les àrees de Cultura, Ensenyament i Salut Pública sumen un total de 132.500 euros en forma d’ajuts.

Signatura de conveni amb ADAM
Signatura de conveni amb ADAM