Tall de trànsit al carrer de Navarra fins al divendres 28

Última revisió 26-06-2019 13:41
26/06/2019

Avui es torna a tallar el trànsit al tram del carrer Navarra comprès entre el passeig de Romà Fabra i el carrer del Pintor Domènech Farré. El tall és vigent des d’aquest matí i, previsiblement, fins a la tarda del proper divendres, 28 de juny. És necessari per les obres que s’estan duent a terme a la cruïlla entre el carrer de Navarra i el passeig de Roger de Flor.

Com a itinerari alternatiu, es recomana utilitzar el carrer d’Itàlia (paral·lel al carrer de Navarra), al qual es pot accedir des del passeig de Romà Fabra. Mentre duri el tall es permetrà l’accés restringit al tram afectat del carrer de Navarra per als vehicles del veïnat i comerços de la zona, així com per als que hagin d’entrar o sortir dels guals i dels pàrquings dels edificis ubicats en aquest segment.

És el mateix indret on s’havia tallat el trànsit les darreres setmanes per renovar el clavegueram i les xarxes de subministrament soterrades, si bé es va reobrir divendres passat. Ara cal tornar a tallar-lo per suavitzar les rampes de la plataforma elevada que s’ha creat a la cruïlla esmentada amb l’objectiu de millorar la seguretat viària dels i les vianants. Aquesta elevació de la calçada dóna continuïtat al carrer de Roger de Flor com a zona de vianants.

 

Cruïlla entre els carrers de Navarra i de Roger de Flor.
Cruïlla entre els carrers de Navarra i de Roger de Flor.