Temporada fresca i dinàmica a l'Espai Escènic

Última revisió 07-05-2018 10:40
18/04/2018

Després d'una temporada reflexiva en què la dramatúrgia ha tingut un especial protagonisme, la nova programació per als mesos de maig, juny i juliol de l'Espai Escènic Ca n'Humet fa un tomb i arriba carregada de representacions interessants, fresques i desenfadades per donar la benvinguda a l'època estival.

Hi ha qui fa música per explicar històries, però també hi ha qui fa històries per explicar la música. D'una banda, A Contra Blues, una banda guanyadora de l'European Blues Challenge 2014, estarà acompanyada per la foodtruck Delicious Délice Alella, per gaudir d'un concert a peu d'escenari i d'una beguda sense les habituals butaques que caracteritzen l'equipament. De l'altra, si voleu conèixer la història d'una parella de cantants de jazz oblidats als marges de la història musical del país que van estar a punt de triomfar en la indústria discogràfica nord-americana, There was a Fiesta! és el vostre espectacle. Prenent com a fil conductor les cançons de l'únic concert que Patty Lemon i Martin Bennet van oferir al mític Carnegie Hall de Nova York l'any 1959, s'explica la rocambolesca història d'aquesta parella, una cantant andalusa i un cantant català que es van conèixer a la Barcelona dels anys quaranta i que van acabar jugant un paper determinant en el desenvolupament de la música moderna.

El teatre pensat per a un públic familiar comptarà amb dues sessions al llarg de la programació: El comte Arnau, que explica una llegenda sobre la cultura catalana, i La nena dels pardals, amb la Tresca i la Verdesca, inspirat en el conte de Sara Pennypacker i basat en un fet històric, i que, a més, estarà adaptat per a persones sordes.

Els espectacles d'arts escèniques de producció local també tenen un lloc destacat en la programació i, a més del concert de mantres de Ravi Ramoneda i Shaman Laika i la representació de L'habitació del nen, del GAT, que ja han tingut lloc, hi ha programades les obres Centre parroquial (Cia. Impronta-La Teatral) i Carnaval (GAT). D'altra banda, la nova edició del Festival de Música del Masnou inclourà els concerts del Cor Scandicus i el Festival de Ball i Teatre Flamenc, de Luz del Alba. Diverses actuacions de fi de curs de les escoles escèniques del municipi també seran representades a l'Espai Escènic, entre els mesos de maig i juny.

Podeu veure la programació sencera i detallada clicant aquí.