Tot a punt per celebrar la castanyada al Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:18
31/10/2017

Diverses entitats i l'Ajuntament han organitzat un bon nombre d'activitats per viure la celebració de la castanyada intensament el dimarts 31 d'octubre a la tarda i a la nit.

A partir de les 17 h, a les pistes de Pau Casals, l'entitat Luz del Alba i l'Associació de Veïns del Masnou Alt proposen celebrar Halloween amb una rua pel Masnou Alt, un concurs de disfresses i una xocolatada.

Els més joves tenen una cita a la plaça d'Europa (port esportiu), que de 18 a 22 h acollirà el Combat de Galls Rhythm and Poetry, un concurs en què un grup de joves s'enfronten en una discussió dialèctica utilitzant paràmetres de rap i amb un temps limitat.

També durant la tarda, a partir de les 18 h, a Ca n'Humet, l'Ajuntament del Masnou i Lleureka Projectes Educatius han preparat una castanyada per als més menuts, amb la vista de la Maria Castanyera, repartiment de castanyes i balls tradicionals.

Més entrada la tarda, a partir de les 19.30 h, a la plaça d'Ocata, la Colla de Diables organitza una nova edició del Castanyot, en què la tradició de bruixes i bruixots es barreja amb la de Halloween. Hi haurà cercavila a partir de les 19.30 h, que acabarà a l'Altell de les bruixes, on continuarà la festa i es couran i repartiran les castanyes.

Els actes d'aquesta celebració ja es van iniciar durant el cap de setmana anterior, en què van tenir llocs diversos tallers infantils al Mercat municipal així com un passatge del terror ambientat en un psiquiàtric al Masnou Alt.

Més informació:

Combat de Galls Rhythm and Poetry

  • Les inscripcions es podran realitzar el mateix dia, de 17 a 17.30 h, a la plaça d'Europa del port esportiu.
  • Per a més informació: contacteu amb el servei d'informació juvenil (sij@elmasnou.cat) o amb la Regidoria de Joventut (joventut@elmasnou.cat), o bé al Facebook.


Castanyot

Recorregut de la cercavila: inici a la plaça d'Ocata. Recorregut per Mestres Villà, Tomàs Vives, Sant Felip, Capità Mirambell i finalització a l'Altell de les Bruixes.