Tot a punt per Sant Jordi

Última revisió 07-09-2018 14:17
20/04/2017

Com cada any, el proper 23 d'abril el Masnou també celebrarà la diada de Sant Jordi amb un seguit d'activitats per gaudir de la jornada. El tret de sortida serà el Concert de Sant Jordi: Art?, el 22 d'abril, a les 12 h, a l'Espai Escènic a càrrec de l'Escola Municipal de Música del Masnou (EMUMM), amb la col·laboració de l'entitat BLANCDEguix. Aquella mateixa tarda, a les 17 h, un taller d'estampació adreçat als infants a partir de 2 anys els permetrà, als més petits, experimentar a través de la pintura i diferents segells i els més grans podran crear postals, un punt de llibre o la seva bossa d'esmorzar.

Sant Jordi és un dia que se celebra amb especial entusiasme als carrers i és per això que aquests es tornaran a omplir de parades de roses i llibres. Enguany, són 30 els estands d'entitats i col·lectius sense ànim de lucre que es repartiran per tota la vila per oferir els seus productes relacionats amb les roses i els llibres. A més, les activitats també continuen durant la jornada. El diumenge, a partir de les 10 del matí, el cel de la platja d'Ocata s'omplirà d'estels per ambientar aquest dia tan especial i és que, enguany, coincideixen la tradicional ‘Volada d'estels´ dels Amics i Antics Escoltes del Masnou amb la diada de Sant Jordi. L'activitat, orientada als infants, comptarà amb tallers de construcció d'estels i enlairada i exhibicions d'estels acrobàtics i, a més, amb un dolç esmorzar per als més matiners. El mateix dia 23, a les 11 h, a la places masnovines de Ramón y Cajal i de la Llibertat, Òmnium Cultural convida tots els infants i les seves famílies a pintar un conte gegant sobre la llegenda d'aquesta diada.

Per afegir-se a la celebració, l'Ajuntament torna a editar un punt de llibre commemoratiu que es reparteix pels equipaments municipals, enguany dedicat al nou llibre sobre la història del Masnou.