Un cap de setmana per seguir gaudint dels espectacles de l'Espai Escènic

Última revisió 07-09-2018 14:18
13/10/2017

Vegeu l'àlbum de fotografies de l'obra Company, del GAT

La temporada d'octubre a desembre de l'Espai Escènic Ca n'Humet es va estrenar el 6 d’octubre amb l'obra Company, del GAT del Masnou, que es representa fins al 14 d'octubre. Aquest musical és una adaptació d’un èxit de la cartellera de Broadway, amb un repartiment d'una trentena de persones. També aquest cap de setmana, el 15 d'octubre, hi haurà el concert de la Simfonia de les joguines, de la Jove Orquestra de Cambra del Masnou (JOCEM), un espectacle pedagògic interactiu, adreçat a infants d'edats compreses entre els 4 i els 12 anys i públic familiar en general, que explica com es forma la música i què és una orquestra. Aquest concert s'emmarca dins els actes commemoratius del 150è aniversari del naixement del mestre Lluís Millet i Pagès.

Company, del GAT

Els dies 6, 7, 8, 12, 13 i 14 d'octubre

Company és la historia d'un solter i cinc parelles casades d'amics seus. Aquests amics volen i busquen la manera que trobi una parella estable i posi seny a la seva vida. En un to de comèdia, apareixeran totes les pors, els recels i els anhels del protagonista, i també es dibuixarà un retrat del que poden suposar les diferents vides en parella, amb les coses positives i d'altres que potser no ho són tant. Company és una de les comèdies musicals més reconegudes i alabades de Broadway, guanyadora de set premis Tony (amb 14 nominacions).

Representacions: Divendres 6 d'octubre, a les 21.30 h / Dissabte 7 d'octubre, a les 21.30 h / Diumenge 8 d'octubre, a les 19 h / Dijous 12 d'octubre, a les 19 h / Divendres 13 d'octubre, a les 21.30 h / Dissabte 14 d'octubre, a les 21.30 h

Preu: 10 € / Venda d'entrades: reserves a gatentrades@gmail.com, al 608 491 336 (veu o Whatsapp) i una hora abans de cada espectacle a la taquilla.


Simfonia de joguines, JOCEM

Diumenge 15 d'octubre, a les 18 h

La Jove Orquestra de Cambra del Masnou oferirà, amb motiu dels actes commemoratius del 150è aniversari del naixement del mestre Lluís Millet i Pagès, la Simfonia de les joguines, un espectacle pedagògic interactiu, adreçat a infants d'edats compreses entre els 4 i els 12 anys i públic familiar en general, que vol explicar com es forma la música i què és una orquestra. En Wolfy, el director màgic, els durà a conèixer músiques com les tradicionals catalanes o La flauta màgica, de Mozart; Les quatre estacions, de Vivaldi; Canon, de Pachelbel; la Simfonia de les joguines, i, en aquesta ocasió, peces de Lluís Millet i Pagès.
Espectacle gratuït.

Gat
Gat