Un programa destinat als professionals autònoms

Última revisió 07-05-2018 10:30
18/04/2018

La presentació del programa Consolida't 2018 tindrà lloc el 24 d'abril, a les 15.15 h, al Centre d'Empreses Casa del Marquès. L'Ajuntament del Masnou engega de nou aquest programa juntament amb la Fundació Privada Universitària Martí l'Humà per donar suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom per al desenvolupament econòmic local.

El programa s'adreça a persones que són autònomes o autònomes societàries, amb una facturació no superior a 400.000 euros i, també, a persones que s'han donat de baixa i s'han inscrit com a demandants d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya. En aquest cas es poden inscriure al programa si tenen una altra idea de negoci. En ambdós casos, s'oferiran serveis d'assessorament que no comporten cap cost per als participants.

L'acte comptarà amb una ponència sobre la importància del reciclatge continu en la gestió del negoci, a càrrec de Jose Miguel Vilalta, consultor de la Fundació Universitària Martí l'Humà i professor associat d'Economia i Estratègia de la Universitat de Barcelona. Tot seguit, es presentarà el Programa Consolida't 2018 i s'exposaran casos d'èxit.

La participació comportarà l'assistència a les següents sessions:

a) Formació obligatòria. Dues sessions, l'una de compte de resultats i l'altra de tresoreria
b) Sis sessions d'assessorament individual. Una primera sessió de tres hores al negoci i les dues hores restants, a l'entitat.

Inscripcions:

Cal inscripció prèvia al correu electrònic casadelmarques@elmasnou.cat o per telèfon al 93 540 43 32.