Visita institucional a la seu del Projecte Home de Montgat

Última revisió 07-09-2018 14:17
20/04/2017

L’alcalde, Jaume Oliveras, la primera tinent d’alcalde i regidora d’Acció Social, Noemí Condeminas, i el regidor de Salut Pública, Albert Alfaro, van visitar el dimecres, 20 d'abril, la seu de Projecte Home del municipi veí de Montgat. Acompanyats de l’equip directiu de Projecte Home a Catalunya i els responsables del centre, els representants del Masnou van visitar les instal·lacions de l’entitat i van conèixer de primera mà els serveis que s’ofereixen en el centre de dia.

Per finalitzar la visita, el grup va compartir un dinar en el menjador social, amb membres de Projecte Home i usuaris del centre. La visita és un reflex del compromís de l’Ajuntament amb les entitats que realitzen tasques dins el Pla municipal de prevenció de drogodependències del Masnou, com és el cas de Projecte Home, entitat membre del Grup motor.

Respecte el Pla municipal de prevenció de drogodependències, el Ple municipal del passat mes de març va aprovar les accions previstes per aquest any 2017. Potenciar aquest Pla i les campanyes de sensibilització en relació a aquest àmbit, especialment entre el jovent i durant períodes d’elevada activitat d’oci, és una de les actuacions previstes al Pla d’Actuació Municipal d'aquest mandat.

Imatge de la visita institucional Projecte Home de Mongat
Imatge de la visita institucional Projecte Home de Mongat