Amadeu Quintana Jolonch

Regidor de l'oposició.

Retribucions per assistència efectiva a òrgans col·legiats (regidors i regidores sense dedicació)

- Adreça electrònica: amadeoqj@elmasnou.cat 

Resum biogràfic

Lloc i any de naixement:
Barcelona, 1961.

Formació acadèmica:
Graduat escolar.

Trajectòria professional:
Sempre relacionada amb el món del tèxtil. Ha treballat en diferents empreses del sector, sempre com a comercial en la venda de teixits a l'engròs.

Trajectòria política i associativa:
La seva militància política va començar al 1978 amb l'ingrés a la JCC. Al 1981 va passar a militar al PSUC i després a ICV, fins als nostres dies. El 2018, juntament amb masnovines i masnovins de diferents corrents progressistes, va crear Fem Masnou com una alternativa a la política municipal tradicional.

La seva experiència associativa va lligada al barri de Barcelona on va néixer i on va viure els primers 50 anys de la seva vida, el Poble-sec. Ha participat al llarg dels anys en l'AAVV del barri, en la creació d'entitats com els Diables, Gegants, Castellers, Coral Infantil Xemeneia Amunt, AMPA Escola Municipal 3 Pins i, finalment, en la Coordinadora d'Entitats del Poble-sec (1995-2012). En totes aquestes entitats sempre ha estat en espais de decisió o direcció. Durant 5 anys i en representació de les entitats del Poble-sec, va posar en marxa i va codirigir el Centre Cívic el Sortidor (2004-2009). També ha participat en representació del moviment associatiu del barri o del districte en entitats a nivell de ciutat com el Consell d'Associacions de Barcelona o el Consell de Ciutat.

Amadeo Quintana Jolonch
Última revisió 25-02-2020 11:33