El ceramista Pau Costa exposa la seva obra a la Casa de Cultura

Última revisió 04-02-2020 07:57
03/02/2020

Es pot visitar fins al 23 de febrer

La Casa de Cultura acull una exposició amb creacions del ceramista Pau Costa. La mostra es va inaugurar aquest divendres, 31 de gener. L’acte va comptar amb el mateix Costa, així com amb l’alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Cultura, Neus Tallada, entre altres persones.

Ja en aquest primer dia d’obertura, la mostra va atreure la curiositat d’un nombrós públic. Costa, establert al Masnou des de fa més de vint anys, hi ensenya algunes de les línies de treball que ha explorat darrerament. Hi ha peces de gres d’alta temperatura, realitzades amb la tècnica de reserva a la cera, així com d’altres que ha produït per a restauració.

“El fet de treballar i viure al Masnou aporta a la meva ceràmica una forta empremta Mediterrània. La llum especial d'aquesta comarca es reflecteix inevitablement en les peces que realitzo”, explica Costa en el fullet de presentació de la mostra.

Aquesta és la segona mostra de la programació estable d’arts visuals d’aquest any. Precisament aquest diumenge s’ha clos al Casinet l’exposició “Del negre al píxel”, del jove artista Marc Anguera. S'hi han pogut veure obres a tinta, pintures digitals i fotografies que qüestionen les convencions, amb una influència clara del ciberpunk i del còmic japonès.

Mirant endavant, la propera mostra que s’inaugurarà serà “Presos polítics en l’Espanya contemporània”, de Santiago Sierra, que es podrà veure al Casinet del 14 de febrer al 8 de març.