L'Ajuntament contracta vint-i-dues persones a través de plans d'ocupació

Última revisió 16-01-2020 08:31
15/01/2020

Aquestes incorporacions, realitzades al desembre, se sumen a set contractacions  més fetes a mitjans del 2019

L’Ajuntament ha contractat durant el mes de desembre vint-i-dues persones mitjançant plans d’ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). L’alcalde, Jaume Oliveras, la primera tinenta d’alcaldia, Sílvia Folch, i els regidors Sergio González i Albert Alfaro els han donat aquest migdia la benvinguda en nom de l’Equip de Govern, en un acte que ha tingut lloc a la sala de plens.

L’alcalde s’ha mostrat satisfet amb aquestes incorporacions i les ha qualificades de necessàries per poder prestar serveis públics de qualitat. En aquest sentit, ha lamentat les limitacions imposades als ajuntaments pel que fa a les contractacions, que impedeixen dimensionar la plantilla a la càrrega de treball de les àrees de l’Ajuntament i, en definitiva, a les necessitats del municipi.

S’han contractat aquestes persones per ocupar llocs de feina de determinats perfils professionals: tretze, com a operaris de les brigades municipals; quatre, com a vigilants de proximitat; quatre més, com a auxiliars administratius, i una treballadora com a educadora social. Una part han estat contractades per a un període d’un any i les altres, per a sis mesos.

Aquestes incorporacions són addicionals a les de set professionals més que van començar a treballar a l’Ajuntament a mitjans del 2019, també a través de plans d’ocupació. Una part d’aquesta trentena, en total, de persones han estat contractades a través del programa “Enfeina’t”, un programa del SOC destinat a la inserció laboral de persones en situació d’atur de llarga durada. Aquest programa compta amb el suport del Fons Social Europeu.

Acte de benvinguda a les persones contractades amb plans d'ocupació.
Acte de benvinguda a les persones contractades amb plans d'ocupació.