S'anul·la la Festa Major del Masnou

Última revisió 27-04-2020 08:45
24/04/2020

La Festa Major de Sant Pere, prevista com cada any per a final de juny, ha esta anul·lada a causa de la crisi sanitària del coronavirus. L’alcalde, Jaume Oliveras, ho ha comunicat a través d’un ban publicat aquest divendres, 24 d’abril. “Un cop escoltades les autoritats sanitàries, reunida la Comissió de Festes i amb l’acord de tot el consistori, hem pres la decisió que no hauríem volgut prendre mai (...). Us anuncio que la Festa Major de Sant Pere 2020 queda cancel·lada”, diu l’escrit del batlle.

Oliveras parla d’una “decisió responsable” i, per combatre-la, l’alcalde també hi anuncia dues coses. D’una banda, la preparació d’una proposta "que permeti viure, ni que sigui virtualment i amb solucions imaginatives, la Festa Major”. De l’altra, la celebració d'una "gran festa a la tardor”, amb diferents propostes “i en què també hi haurà lloc per recordar les persones que ens han deixat a causa del virus", i  "per homenatjar les persones que aquests dies hi estan deixant la pell perquè ens en sortim”.

La decisió s'ha pres un cop escoltades les autoritats sanitàries, reunida la Comissió de Festes i amb l'acord de tot el consistori.
La decisió s'ha pres un cop escoltades les autoritats sanitàries, reunida la Comissió de Festes i amb l'acord de tot el consistori.