Xavier Rodés reprèn la temporada estable d'exposicions a l'Espai Casinet

Última revisió 17-09-2020 09:05
16/09/2020

La mostra “Balanç 95/20” s’inaugura el divendres 18 de setembre i es podrà visitar fins al 12 d’octubre en dos espais: el Casinet i la Casa de Cultura

Una setantena d’obres en oli, litografies, dibuixos i cartells repassen els primers 25 anys de trajectòria de l’artista, considerat un dels representants més destacats del realisme contemporani. La seva capacitat per a l’evocació de paisatges, que són estats anímics i atmosferes que condueixen a la introspecció, han estat alguns dels trets característics remarcats per la crítica.

Exposa amb freqüència en galeries de l’Estat espanyol, França i els Estats Units. També hi haurà espai perquè Rodés recordi i reti homenatge a altres artistes que han estat importants en la seva formació o que l’han acompanyat durant la seva trajectòria. La mostra també ofereix la possibilitat de fer un acostament més personal, amb la inclusió de quaderns d’apunts de l’artista, que acostuma a treballar del natural, per la qual cosa aquests objectes adquireixen un protagonisme destacat.

Després de l’exposició de Xavier Rodés, al Casinet agafarà el relleu la mostra “Memòria infectada”, del prestigiós fotògraf Joan Fontcuberta, que s’emmarcarà en les Jornades Fotogràfiques de la FEM. La Casa de Cultura acollirà les obres finalistes del II Premi Internacional Nasevo, que va guanyar Marta de los Pájaros. Serà del 16 d’octubre al 15 de novembre. I a finals de novembre arriba la segona edició del Festival Brama, que vol continuar promovent la reflexió sobre les manifestacions artístiques més actuals.

 

Rodés exposa amb freqüència en galeries de l'Estat espanyol, França i els Estats Units.
Rodés exposa amb freqüència en galeries de l'Estat espanyol, França i els Estats Units.