Nextil (Dogi) agraeix la mediació de l'alcalde per propiciar que l'empresa es quedi al Masnou

Última revisió 17-12-2018 08:02
14/12/2018

Jaume Oliveras i Sílvia Folch visiten la fàbrica, que passarà de tenir 80 a 200 treballadors i treballadores.

L’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, i la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, han visitat avui les instal·lacions de Nextil Group, la companyia tèxtil que agrupa Dogi i altres empreses del sector. La firma es queda al Masnou després d’haver arribat a un acord amb la propietat de la nau sobre el lloguer.

“Sense la mediació de l’alcaldia hauria estat impossible mantenir la fàbrica al Masnou”, ha manifestat Manuel Martos, director general de Nextil Group, davant un bona part de la plantilla i d’Oliveras i Folch. L’acord assolit entre ambdues parts “assegura com a mínim 12 anys de tranquil·litat i de permanència al Masnou”, ha afirmat Martos.

Però, més enllà de la permanència, l’acord ha fet possible que la planta masnovina estigui en ple procés d’expansió. Passarà de tenir 80 persones treballant-hi (Dogi) a 200, ja que concentrarà la producció i els equips de tres firmes més del grup: Treiss, Qtt i Ritex, que fins ara estaven ubicades a Mataró, Argentona i Parets del Vallès, respectivament. La remodelació de la planta per concentrar-hi la producció i la millora en maquinària i tecnologia suposa una inversió immediata d’aproximadament un milió i mig d’euros, segons Martos. I és que l’empresa es troba en fase de creixement, tant pel que fa a la facturació, com al nombre de clients i comandes: “Ara, només hem de preocupar-nos de créixer i de fer-ho cada cop millor”, s’ha felicitat Martos davant dels treballadors i treballadores.

“Contribuir a arribar a bon port amb acords com aquest és una de les satisfaccions més grans que es poden tenir com a alcalde”, ha dit Oliveras al seu torn. “Significa que l’economia tira endavant i que els nostres veïns i veïnes continuaran treballant al Masnou, a més dels que s'hi sumen ara”. L’alcalde ha aprofitat per felicitar l’equip humà de la companyia i ha agraït especialment el paper que hi ha tingut el comitè d’empresa. 

Manuel Martos, Jaume Oliveras i Sílvia Folch, amb treballadors i treballadores de Nextil Group i Dogi.
Manuel Martos, Jaume Oliveras i Sílvia Folch, amb treballadors i treballadores de Nextil Group i Dogi.