Signat un conveni de col·laboració amb Bon Preu per a la Fira Comercial i Gastronòmica

Última revisió 06-05-2019 09:44
03/05/2019

Dijous, 2 de maig, l’alcalde, Jaume Oliveras, com a representant de l’Ajuntament, va signar amb Josep Castany, cap de Relacions Externes de l’empresa del sector alimentari Bon Preu SAU, un conveni de col·laboració per a la realització de la 20a Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou. La regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, també ha estat present a l'acte de signatura.

Mitjançant la signatura d’aquest conveni, Bon Preu SAU fa una aportació lliure i gratuïta a l’Ajuntament del Masnou de 1.000 euros, que es destinaran a sufragar una part del cost d’ambientació de la zona de gastronomia i de tast de l’edició d’enguany de la fira. 

D'altra banda, aprofitant la proximitat de les dates de celebració de l’esdeveniment (els dies 3, 4 i 5 de maig de 2019) amb l’obertura de l'establiment comercial de Bon Preu al centre del municipi, prevista per al dia 8 de maig de 2019, l’Ajuntament del Masnou oferirà una carpa per a la promoció de la nova obertura a la Fira.

Tant l’Ajuntament del Masnou com l’empresa Bon Preu SAU coincideixen a impulsar la compra del producte de proximitat i creuen que activitats firals com la Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou ajuden a treballar per aconseguir aquest objectiu comú. Per aquest motiu, i també amb l’objectiu de fer créixer la Fira i ajudar a finançar-la, l’empresa ha considerat oportú fer aquest patrocini econòmic per a la implantació de millores en aquesta Fira.

Moment de la signatura del conveni
Moment de la signatura del conveni