Uns vint autònoms s'interessen pel programa d'assessorament Consolida't

Última revisió 13-02-2019 09:42
12/02/2019

Encara són obertes les inscripcions per accedir al programa d’assessorament i formació que es desenvolupa al llarg del 2019

Unes vint persones van participar ahir en la sessió de presentació del programa Consolida’t, que va tenir lloc a la Casa del Marquès. Hi va assistir Sílvia Folch, primera tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, que va ser l’encarregada de donar la benvinguda i animar els participants a aprofitar aquest programa.

Consolida’t s’adreça a persones que treballen en règim d’autònoms o que han creat una microempresa. També a les que havien estat treballant en qualsevol d’aquestes dues situacions, però que es troben actualment a l’atur. A través d’experts, dona suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom. Ofereix assessoraments professionals i personalitzats, formació específica, seminaris i conferències... Tot plegat, a través d’un programa amb accions concretes que es desenvoluparan al llarg del 2019.

Les persones interessades a participar-hi encara són a temps d'adreçar-se a la Casa del Marquès, el centre d’empreses de l’Ajuntament del Masnou. Per demanar més informació i inscriure-s’hi, cal trucar al número de telèfon 93 557 17 70 o escriure a l’adreça electrònica casadelmarques@elmasnou.cat.

Consolida’t és un programa subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Al Masnou és ofert per l’Ajuntament, a través de la Casa del Marquès. Compta amb la participació del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, la Fundació Universitària Martí l’Humà i el Centre de Suport a la Innovació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Sessió de presentació del programa Consolida't.
Sessió de presentació del programa Consolida't.