Els sis punts d'informació turística masnovins renoven el seu certificat

Última revisió 19-11-2019 08:18
18/11/2019

L’Oficina de Turisme, el Museu Municipal de Nàutica, la Biblioteca Joan Coromines, el port del Masnou, Grus Apartments i Maresme Waves són els sis punts d’informació turística masnovins que han renovat el certificat que els acredita com a tals. A l’acte d’entrega, celebrat dijous passat, 14 de novembre, a Argentona, es van lliurar les acreditacions d’enguany a un total de 62 punts d’informació turística ubicats a les comarques de Barcelona.

L’objectiu és que els punts d’informació turística complementin el servei d’atenció a turistes i visitants. Per fer-ho, reben una formació en què es tracten continguts relacionats amb l’atenció al públic i amb els recursos turístics de l’entorn, entre d'altres. Ofereixen un valor afegit proporcionant informació turística útil per a l’estada de visitants, que se senten més satisfets pel fet de rebre informació adequada, contrastada i fiable.

A més, els punts d’informació tursítica fan xarxa amb el territori, donant a conèixer indrets, comerços, esdeveniments o altres reclams. La creació i l'atorgament d’aquests distintius és una iniciativa de la Diputació de Barcelona, que gestiona en l’àmbit comarcal el Consorci per a la Promoció Turística Costa del Maresme.

Acte de lliurament dels certificats dels punts d'informació turística.
Acte de lliurament dels certificats dels punts d'informació turística.