Arxiu municipal. Serveis educatius

A continuació us presentem l'oferta educativa de l'Arxiu Municipal del Masnou. L'objectiu d'aquesta proposta és contribuir al desenvolupament de les persones a través del coneixement del patrimoni i la història de la nostra vila, i aportar al mateix temps valors de participació i respecte. Es pretén fomentar la participació ciutadana mitjançant el diàleg i la sensibilització envers el passat i el patrimoni del poble; afavorir actituds de respecte pels conceptes d'herència, història i tradició, a partir de la reflexió al voltant del passat i el futur del Masnou, i incentivar, finalment, el sentiment de pertinença a la vila.

HORARI

Dimarts i dijous, de 9 a 13 h.

PREU

Gratuït.

TALLERS

 • Descobreix l'Arxiu Municipal
  Tallers en què s'explica la feina que es fa a l'Arxiu (amb els documents, fotografies, plànols, etc.), com es fan les consultes i quins documents s'hi conserven. Es pretén donar les eines bàsiques perquè els alumnes coneguin aquest espai com a punt de referència per fer recerca històrica.
  NIVELLS: tots els nivells
 • Fem d'investigadors a través dels documents
  Activitat durant la qual es responen preguntes a partir de la consulta de documents o imatges sobre diferents temes escollits per l'Arxiu o pel centre d'ensenyament. En acabat, es visiten les instal·lacions de l'Arxiu Municipal.
  NIVELLS: tots els nivells
  DURADA: 1 h 30 min
 • Explica'm històries del Masnou (taller intergeneracional)
  Taller entre gent gran del Masnou i alumnes, que consisteix en un diàleg entre generacions. Tot mirant fotografies antigues del Masnou s’estableix un diàleg sobre com era abans la vida al poble, i com ha canviat al llarg del temps. L'objectiu del taller és que els alumnes preguntin a la gent gran, i viceversa, i intercanviïn impressions.
  NIVELLS: tots els nivells
  DURADA: 1 h 30 min

SOL·LICITUD

Per sol·licitar algun d’aquests tallers, ompliu aquest formulari.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08-06-2018 11:28