Ple de nens i nenes a les activitats del Nadalem

Última revisió 07-01-2019 09:34
03/01/2019

Dijous 3 i divendres 4 de gener es pot visitar l’exposició “Un petit univers”, amb elements i ginys espacials creats pels participants del taller

Les activitats del Nadalem, la programació lúdica, cultural i educativa que l’Ajuntament del Masnou posa a l’abast dels nens i nenes durant les vacances de Nadal, han tornat a ser tot un èxit pel que fa a l’afluència de públic i a la participació. De fet, en bona part s'havien esgotat les places disponibles abans que haguessin tingut lloc. Així, tenint en compte les inscripcions, han passat per aquestes activitats un mínim d’unes 800 persones, a més de les que han participat en les que no calia reservar plaça.

Selecció de fotografies del Nadalem (cliqueu a la imatge per veure-les).

Nadalem 2018-2019

Tot i que la darrera activitat, el taller de modelatge Jumping Clay, ha tingut lloc aquest mateix matí, el Nadalem s’estén un dia més amb l’exposició “Un petit univers”. S’hi poden contemplar les creacions dels nens i nenes que han participat en aquest taller de manualitats dinamitzat per Lleureka: planetes, estels, satèl·lits, coets..., tot de cossos i ginys de l’espai que han donat com a resultat un univers en miniatura. És oberta dijous 3 i divendres 4 de gener, de 17.30 a 19.30 hores, a Ca n’Humet.

En total, enguany eren set les propostes que s’oferien dins el Nadalem. Va començar el diumenge 23 de desembre amb Dintríssim, un concert del grup Xiula que va omplir de gom a gom l’Espai Escènic Ca n’Humet. Els dies 27 i 28, desenes de nens, nenes i les seves famílies van gaudir de diverses sessions de “La Città Infinita”. Es tractava d’una representació lúdica i interactiva que, a través de jocs de construcció fets amb fusta i altres materials reciclats, convidava els infants a treballar en grup per crear un nou concepte de ciutat sostenible.

“Per Nadal puja a escena!” era la proposta teatral del Nadal, perquè nens i nenes treballessin diferents aspectes i tècniques de les arts escèniques, de la mà de l’actor Miquel Sitjar i de l’actriu Eva de Luis, per acabar escenificant una breu peça teatral. Les sessions d’aquest taller van tenir lloc els mateixos dies 27 i 28 de desembre, així com Cal Titella, un espai de lúdic i de creació amb titelles idut a terme per la companyia Galiot Teatre. La #Flashmobnadalenca, una iniciativa de l’Escola de Dansa Estudi 15, va aplegar un bon grup de persones disposades a enregistrar una coreografia multitudinària a Ca n’Humet.

"La città infinita", una de les activitats del Nadalem 2018-2019.