Ple de públic per gaudir d''A.K.A. (Also Known As)'

Última revisió 13-02-2019 09:47
12/02/2019

El públic va omplir aquest diumenge l’Espai Escènic de Ca n’Humet per gaudir de l’espectacle A.K.A (Also Known As). De fet, les entrades anticipades van exhaurir-se uns dies abans de la funció.

L’obra, un monòleg escrit per Daniel J. Meyer, protagonitzat per Albert Salazar i dirigit per Montse Rodríguez, va ser l’obra més guardonada als Premis Butaca 2018, un certamen en què és exclusivament el públic qui escull els guanyadors. En concret, va ser l’obra més votada en quatre categories: petit format, direcció, actor i text.

La posada en escena és un dels elements que sorprèn el públic, ja que se’l fa pujar a l’escenari per contemplar la interpretació de Salazar des de ben a prop. És per aquest motiu que l’Espai Escènic va haver de reduir el seu aforament habitual, de 250 persones a 130.

El públic del Masnou, visiblement satisfet en acabar la funció, va conèixer la història d’en Carlos, un adolescent que es troba en un moment en què trontollen els seus fonaments, les seves arrels, la seva identitat. I és que és adoptat... i la mirada dels altres fa que es plantegi qui és realment. El text proposa, entre d'altres, la pregunta següent: som qui sentim que som o qui la gent creu que som?