Una cinquantena d'alumnes del CFPAM visiten el Parlament

Última revisió 21-06-2019 15:01
21/06/2019

Una cinquantena d’alumnes del Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou (CFPAM) van fer ahir una visita guiada al Parlament de Catalunya.

La diputada masnovina Najat Driouech va col·laborar amb el CFPAM en l’organització d’aquesta sortida de final de curs. Com a bona amfitriona, va exercir, a més, de guia durant la visita. Driouech va explicar les tasques quotidianes i les responsabilitats dels diputats i diputades, així com algunes anècdotes. També els va mostrar diverses dependències de l’edifici, incloent-hi l’hemicicle.

Precisament en aquest indret, mentre el grup escoltava des dels escons les explicacions de Driouech, s’hi va sumar el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, per tal de donar-los la benvinguda i fer una breu exposició sobre el funcionament de la institució. La visita es va completar amb un recorregut guiat per l’edifici, en el que també els van explicar la seva història. L’alumnat va tornar al Masnou molt satisfet per l’atenció rebuda i per haver après de primera mà com funciona el màxim òrgan de representació de la ciutadania catalana.