Prop de 800 persones fan la Caminada dels Tres Pobles

Última revisió 16-04-2019 07:49
15/04/2019

Un total de 775 persones han realitzat aquest diumenge la 14a Caminada dels Tres Pobles, que organitzen conjuntament els ajuntaments d’Alella, Teià i el Masnou. Dels participants, 449 eren veïns i veïnes del Masnou.

En aquesta edició, la 14a, han tornat a recórrer uns 10 quilòmetres pels paratges adornats amb vinyes, camps i boscos del Parc de la Serralada Litoral. El bon temps d’aquest diumenge de Rams va propiciar que la jornada fos rodona. Els i les excursionistes van gaudir d’uns paisatges esplèndids, en ple esclat primaveral, potenciats per les pluges de les darreres setmanes. La participació, però, va ser lleugerament inferior a la de l’any passat, quan van fer-la un total de 840 persones, 503 de les quals eren del Masnou.

Com cada any, la comitiva completa es va formar en unir-se els tres grups provinents de cadascun dels tres pobles. El del Masnou va sortir a les 9 del matí des de la plaça de Ramón y Cajal. Després de creuar l’autopista i diversos camps, es van trobar amb el que provenia d’Alella. Més endavant, ja havent entrat a la vall de Rials, s’hi va unir el de Teià, just abans d’endinsar-se en el tram més silvestre del recorregut. La caminada va durar, aproximadament, fins a les 13 h, quan van poder gaudir d’un bon esmorzar a la Cella Vinaria, el Celler Romà i Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora.

La 14a Caminada dels Tres Pobles, que ha comptat amb la col·laboració d'entitats com el Club Atlètic Masnou o el Club Patinatge El Masnou, està inclosa en el programa de la Setmana de la Salut del Masnou. 

Galeria d'imatges

14 Caminada dels Tres Pobles

 

14a Caminada dels Tres Pobles.
14a Caminada dels Tres Pobles.