Ricky Rubio participa aquest dissabte en la inauguració de la nova pista de parquet

Última revisió 04-09-2018 08:07
03/09/2018

L’acte tindrà lloc aquest dissabte, 8 de setembre, a les 19 hores, al Complex Esportiu del Masnou

El masnoví Ricky Rubio, jugador de bàsquet de l’equip de l’NBA Utah Jazz, participarà aquest dissabte en l’acte d’inauguració de la nova pista de parquet del Complex Esportiu Municipal del Masnou (carrer de la Ciutat de Sant Sebastià, 14), que portarà el seu nom.

Durant la celebració, Ricky Rubio jugarà a bàsquet amb nens i nenes, que hauran participat prèviament en un torneig de 3x3. També protagonitzarà un repte amb nens i nenes d'El Masnou Basquetbol, el club en què Ricky Rubio va començar a jugar a aquest esport.

A més de Ricky Rubio, a la inauguració hi participarà un representant de la Federació Catalana de Bàsquet; l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, i altres regidors i regidores del consistori. L’actor Pep Plaza serà l’encarregat de conduir l’acte.

Parquet al bressol del campió

El Complex Esportiu del Masnou és l’indret on aquest esportista de primer nivell mundial va començar a jugar a bàsquet, de ben petit i abans de fitxar pel Joventut de Badalona, on es va convertir en esportista professional d’elit.

A partir de la inauguració, la pista durà el nom de Ricky Rubio. Així es va acordar al conveni de col·laboració que van signar el mes de març l’Ajuntament del Masnou i la Ricky Rubio Foundation. A través d’aquest acord, la fundació de l’esportista masnoví es va comprometre a fer una aportació de 90.000 euros per pavimentar la pista amb parquet. Els treballs s’han dut a terme durant aquest l’estiu. En concret, s’han substituït 1.250 metres quadrats de linòleum per parquet flotant.

Cartell: Inauguració de la pista de parquet Ricky Rubio.
Cartell: Inauguració de la pista de parquet Ricky Rubio.