Teatre, cultura, esport i molt més en un intens cap de setmana

Última revisió 14-05-2019 07:51
13/05/2019

El Masnou ha tornat a viure un intens cap de setmana, amb la celebració de tota mena d’activitats, una de les quals ha estat l’obra de teatre Animals de companyia, que ha representat el GAT (Grup d’Aficionats al Teatre del Masnou). Van oferir-ne dues sessions al públic, a l’Espai Escènic. La primera, dissabte a la nit. La segona, diumenge al vespre. L’obra tracta de les relacions d’amistat i parella, i alterna les situacions més còmiques amb d’altres de més cruels i dramàtiques.

Més enllà del teatre, el barri del Masnou Alt ha tornat a ser, aquest diumenge, un poble dels Estats Units d’Amèrica, amb la tercera edició de la festa Tribut a la Ruta 66. S’hi van aplegar un bon nombre de motoristes, amb un protagonisme especial de les mítiques Harley Davidson. No hi podia faltar un bon concert de rock, de mans de Hard Buds, així com una ballada country. Parades amb productes vinculats a la cultura americana, més concerts i actuacions, menjar per a tothom i altres iniciatives van completar la llista d’atractius d’aquesta celebració, que organitzen l’Associació de Veïns del Masnou Alt, l’Associació Cultural Luz de l’Alba i l’Ajuntament, amb el suport d’un bon nombre d’entitats col·laboradores.

Gairebé a la mateixa hora, l’esport i la solidaritat navegaven plegats a la platja del Masnou amb la celebració del Pàdel Surf Solidari, que han organitzat la Creu Roja del Masnou-Alella-Teià i Maresme Waves. També ha estat un cap de setmana que ha ofert xerrades sobre diversos temes, especialment dedicades a les famílies i a l’educació d’infants i joves. A banda, ha tingut lloc la presentació del llibre El tresor del pirata Ferric, dins la programació del Mes de les Famílies, o una sessió de l’Hora del Conte especial, inclosa en el cicle “Descobrim el Marroc” que organitza la Biblioteca Joan Coromines. A més, i entre molts altres reclams que hi ha hagut al Masnou, diumenge va tenir lloc una nova edició de la visita guiada a un tram de la Mina d’Aigua, que forma part d’un laberint de galeries de 27 km que s’amaguen sota els edificis i carrers del Masnou.

Moment de l'obra 'Animals de companyia', representada pel GAT a l'Espai Escènic del Masnou.
Moment de l'obra 'Animals de companyia', representada pel GAT a l'Espai Escènic del Masnou.