Últims dies per fer les preinscripcions al Fakaló

Última revisió 21-05-2019 14:37
25/04/2019

Les preinscripcions per al programa d'estiu Fakaló, que inclou el Casal Artístic Infantil i el Campus Esportiu, es podran fer entre el 15 i el 26 d'abril, presencialment, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC, al carrer de Roger de Flor, 23), o bé en línia, a través de l'enllaç que trobareu al final d'aquesta pàgina. L’ordre d’entrega de les preinscripcions no dona prioritat per aconseguir la plaça. 

El Casal i el Campus es tornaran a fer per quinzenes, de l’1 al 12 de juliol i del 15 al 26 de juliol. El preu del Campus per quinzenes és de 133,10 euros per a l'horari de matí i de 193,60 per a l'horari de matí i menjador. Per al Casal, el preu dependrà dels serveis que es vulguin adquirir: permanència al centre, de 8 a 9 h (40,04 euros per quinzena); horari de matí (121 euros per quinzena); horari de matí amb menjador (176 euros per quinzena), i horari de matí i tarda amb menjador (220 euros per quinzena). Els infants i joves empadronats al Masnou tindran un descompte del 25%, i per a les famílies nombroses empadronades al Masnou hi haurà un descompte del 10%.

El Casal es farà a l'Escola Lluís Millet i enguany es continua reforçant el fil argumental al voltant de l'expressió artística, a través de diferents tècniques plàstiques com el teatre, diferents danses dinàmiques i la música. Adreçat a infants nascuts entre el 2009 i el 2015, la llengua vehicular de les activitats serà l'anglès. També es faran sortides i excursions, com és habitual. En el cas que hi hagi més preinscripcions que les 100 places que s'ofereixen per quinzena, tindran prioritat les persones empadronades al Masnou. Si aquest criteri no és suficient, es farà un sorteig.

Quant al Campus Esportiu, es farà al Complex Esportiu (piscina) i a les platges del Masnou, i continua amb la seva estructura habitual. Adreçat a infants i joves nascuts entre l'any 2003 i el 2009, ofereix la possibilitat de practicar diversos esports, com bàsquet, surf de vela, patí català, tennis, vòlei platja, futbol, judo, waterpolo, caiac, futbol americà, entre d'altres. A més, hi haurà sortides i excursions. Si les preinscripcions presentades superen les 180 places per quinzena, se seguirà el mateix criteri d'adjudicació que en el cas del Casal.

Informació sobre els terminis:

  • El 30 d'abril es publicarà la llista ordenada de les sol·licituds presentades dins del termini.    
  • El 6 de maig, a les 14 h, a la sala polivalent de la Biblioteca Joan Coromines, tindrà lloc el sorteig per formalitzar el nombre de places cobertes i dirimir situacions d’empat, en cas que calgui.    
  • El 8 de maig s'informarà de l’atorgament de les places mitjançant un llistat a la pàgina web de l'Ajuntament del Masnou.
  • Inscripcions: del 13 al 24 de maig.
     

L'ordre d'entrega de les preinscripcions no dona prioritat per aconseguir la plaça.
L'ordre d'entrega de les preinscripcions no dona prioritat per aconseguir la plaça.