Èxit de participació en les activitats de Setmana Santa

Última revisió 24-04-2019 07:58
23/04/2019

Les activitats organitzades al Masnou durant aquests dies de Setmana Santa han assolit un nivell molt alt de participació. Algunes de les que requerien inscripció prèvia havien esgotat les places uns dies abans. D’altres van superar l’afluència prevista.

És el cas de l’activitat “A la recerca de l’ou perdut”, que va tenir lloc dijous a la tarda, al parc de Caramar. Tot i que no requeria inscripció prèvia, in situ s’hi van apuntar més de 300 nens i nenes, que van cercar ous acompanyats de les seves famílies. Quant als tallers per a infants organitzats per l’Ajuntament, es van esgotar les places en ambdós, tant al de modelatge, anomenat “Fes una figura per decorar la mona de pasqua”, com al de cuina, titulat “Decora el teu ou de pasqua”. El primer va tenir lloc dimarts; el segon, dimecres. Entre tots dos van aplegar una cinquantena de nens i nenes. L’oferta per a infants i joves es completava amb activitats de surf i de surf de rem, que van fer que sortissin a la mar una quarantena de participants, durant dimarts i dimecres de la setmana passada.

En paral·lel, prop d’una trentena de persones van gaudir de la visita guiada “Cementiri del Masnou, un museu a l’aire lliure”. Tot i el fort vent, van conèixer les peces escultòriques que formen un conjunt artístic ben rellevant. La propera visita guiada a aquest espai es durà a terme el proper mes d’octubre. Aquesta activitat forma part del programa “Descobreix el Masnou”, que inclou tota mena de propostes per donar a conèixer el patrimoni turístic, gastronòmic, històric i monumental del municipi.