Del 16 al 30 de novembre, es poden sol·licitar anàlisis de l'aigua de l'aixeta

Última revisió 20-11-2018 10:20
19/11/2018

Per garantir la qualitat de l’aigua per al consum, des de l’Ajuntament es realitzen cada any anàlisis de l’aigua de l’aixeta, concretament dels edificis construïts abans del 1980. Les anàlisis són gratuïtes. Les persones interessades les poden sol·licitar a l’Ajuntament a través del formulari que trobareu a continuació.

La data per anar a prendre les mostres es concretarà telefònicament. Les mostres es prendran al matí. Per a més informació, es pot trucar als telèfons de la Regidoria de Salut Pública i Consum (93 557 18 00) o de la Regidoria de Medi Ambient (93 557 16 00).

 

Cancel·lat el canvi puntual de l'origen de l'aigua potable

A causa de les pluges dels darrers dies, Sorea ha comunicat que ATLL (Aigües Ter-Llobregat) ha cancel·lat temporalment els treballs de manteniment de la potabilitzadora del Ter, que s'havien previst entre el 19 i el 27 de novembre. Això hauria implicat un canvi en l'origen de l'aigua que arriba a les llars del Masnou durant aquests dies i, per tant, que la ciutadania percebés un gust i una olor de l'aigua diferents dels habituals. 

Al final, com que s'han ajornat aquests treballs, de moment no hi haurà cap modifciació en l'origen de l'aigua que arriba al Masnou ni, per tant, cap diferència en el gust ni l'olor que percep la ciutadania.

 Entre el 19 al 27 de novembre, canvi puntual de l'origen de l'aigua potable
Entre el 19 al 27 de novembre, canvi puntual de l'origen de l'aigua potable