Es talla l'accés al port del carrer Sant Felip per obres al carrer Cuba

Última revisió 02-12-2019 08:01
29/11/2019

A partir del dilluns 2 de desembre, només es podrà entrar i sortir del port amb vehicle pel pas soterrat de la carretera d’Alella

La Baixada al Port, que és el túnel que connecta el carrer de Sant Felip amb el port esportiu del Masnou, quedarà tallada durant setmanes. Així, i mentre duri el tall, l’única manera d’entrar i sortir del port amb vehicle serà a través del pas soterrat que l’enllaça amb la carretera d’Alella (carrer d’Amadeu I), salvant l’N-II i les vies del tren.

El motiu del tall són les obres que començaran de forma imminent per culminar la connexió del carrer de Cuba amb el passatge per a vianants que connecta el carrer de Sant Felip i el passeig de Prat de la Riba; és a dir, just per sobre de la Baixada al Port.

L’objectiu dels treballs és construir una rampa perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir des del carrer de Cuba i, per tant, des del passeig de Prat de la Riba, als edificis que tenen l’entrada en aquest passatge. L’obra comporta una certa complexitat, perquè aquesta rampa s’ha de crear just per sobre del túnel de la Baixada del Port, motiu pel qual cal tallar-lo. Amb aquest projecte quedarà culminada la connexió entre l’esmentat passatge i el carrer de Cuba, després que fa uns mesos s’enderroqués el mur que convertia aquesta via en un cul-de-sac.

La inversió total de l’Ajuntament per obrir aquest carrer i fer la rampa per millorar l’accessibilitat està xifrada en 82.675,25 euros (IVA inclòs). Inclou, per tant, l’enderroc del mur, executat fa uns mesos, la construcció que es farà ara de la rampa i altres accions complementàries. Les obres s'han adjudicat a l’empresa Catalana de Treballs i Obres, SL.