Novetats en la mobilitat vinculades a la reforma de Roger de Flor

Última revisió 24-04-2019 08:01
18/04/2019

Es reobre el carrer de Flos i Calcat. Alhora, s’implanta el doble sentit de circulació en un tram dels carrers de Santa Rosa i de Fontanills.

L’avenç en les obres de reforma del carrer de Roger de Flor per convertir-lo en zona de vianants permet introduir novetats en la mobilitat d’aquesta zona cèntrica.

En primer lloc, aquesta tarda es preveu reobrir al trànsit el carrer de Flos i Calcat, tallat en la intersecció amb el carrer de Roger de Flor des de fa dues setmanes, aproximadament. Properament, caldrà tallar el trànsit en un tram del carrer de Navarra, també per dur a terme les obres necessàries a la cruïlla que forma amb el carrer de Roger de Flor.

Doble sentit a Santa Rosa i Fontanills

D’altra banda, avui s’instal·len pilons al carrer de Roger de Flor, a l’altura dels carrers de Santa Rosa i Fontanills, amb la finalitat d’impedir que els vehicles transitin per Roger de Flor per anar d’un carrer a l’altre.

Així, els trams dels carrers de Santa Rosa i de Fontanills compresos entre els carrers de Roger de Flor i de Tomàs Vives passen a ser de doble sentit, però s’hi restringeix la circulació: només poden transitar-hi els vehicles del veïnat d’aquests dos trams. En definitiva, hauran d’entrar i sortir pel carrer de Tomàs Vives. Aquesta mesura s’implanta de forma permanent.